Grafonderhoud

Zoekt u een kundige tuinman voor grafonderhoud in Bathmen en omgeving dan bent u hiervoor bij Lueks Groen aan het juiste adres.

Grafonderhoud - Lueks Groen

Grafonderhoud

Natuurlijk wilt u dat het graf van uw geliefde of naaste er altijd goed verzorgd uitziet. Heeft u zelf niet de tijd of de middelen om dat voor elkaar te krijgen? Geen probleem, want Lueks Groen neemt u deze zorg volledig uit handen! Erwin Lueks verzorgt niet alleen uw tuin, maar zorgt ook dat het graf van uw dierbare er altijd mooi bij ligt. Hij onderhoud tuinen en graven in Bathmen en omgeving, zoals Deventer, Diepenveen, Gorssel, Holten en Laren. Onderhoud van een graf kan zowel eenmalig als op terugkerende basis gedaan worden.

Kruiwagen met zand en fork voor Grafonderhoud

Waarom

Het is fijn om te weten dat er ook na de dood van een dierbare goed voor diegene wordt gezorgd. Maar niet iedereen is, om uiteenlopende redenen, zelf in staat om voor het graf te zorgen. Onderhoud aan grafzerk, stele en/of gedenkmonument en het stukje bijbehorende grond is belangrijk om te zorgen dat het graf er goed en mooi uitziet. Wanneer u deze zorg uit handen geeft aan Erwin Lueks, kunt u ervan verzekerd zijn dat uw dierbare een goed verzorgd plekje heeft. Dat is een rustgevende, troostende gedachte.

Werkzaamheden

Standaard onderhoudswerkzaamheden zijn:
3 x per jaar controle (maart/april, augustus/september, december)
Onderhoud beplanting.
Grafzerk of gedenkmonument wordt geveegd.

Optionele onderhoudswerkzaamheden kunnen zijn:
Voorjaars/zomer bloembakje neerzetten in maart/april
Grafstuk neerzetten in december
Reinigen grafzerk of gedenkmonument (groene aanslag etc.

Optioneel grafonderhoud - Lueks Groen

Onderhoudspakket

Onderhoudspakket en voorwaarden precies zoals u wenst.

Erwin bespreekt met u wat precies uw wensen zijn en op basis daarvan worden de afspraken gemaakt. Op welke momenten wordt het onderhoud gepleegd, welke werkzaamheden worden er uitgevoerd, etc. Daarnaast is ook eenmalig onderhoud een optie. Kortom, grafonderhoud op maat en naar uw wensen.

Grafonderhoud op maat en naar uw wensen.

Heeft u nog andere wensen of ideeën voor uw grafonderhoud? Bespreek ze met Erwin en neem NU contact op!