Tuinplanten kopen

Wanneer het op tuinplanten kopen aankomt, is de verleiding om zomaar wat mooie planten te kiezen erg groot. In het tuincentrum staan ze er prachtig bij maar zijn ze wel zo geschikt voor de plek in uw tuin waar ze komen te staan? Het is veel beter om van te voren te bedenken welke beplanting op welke plek gaat komen, dan is de kans op een mooi eindresultaat het grootst!

A trowel is being used to plant a tool in an indoor environment.

Tuinplanten bestellen

Sommige soorten beplanten zijn populairder dan andere. Rhododendrons bijvoorbeeld, het zijn dankbare, prachtige planten die het goed doen in deze omgeving. Ook leibomen nemen een bijzonder plekje in bij ons. Deze klassieke vorm van erfafscheiding en beschutting past perfect in onze landelijke streek. U kunt alle tuinplanten, bomen, bodembedekkers etc. kopen. Wij bestellen ze voor u.

Beplantingsplan

Alle planten- en bomensoorten hebben hun eigen kenmerken en voorkeuren. Daar moet u bij de keuze rekening mee houden. Neem bij voorbeeld de hoeveelheid licht en zon, de omstandigheden van de grond in uw tuin mee in de overweging. Hoeveel tijd wilt u aan onderhoud besteden? Het zijn allemaal punten die belangrijk zijn en dat is de reden voor een beplantingsplan!

A close-up of a flower.

Leveren alles

Lueks Groen levert u alles wat u nodig heeft, tuinplanten, palen, plantaarde, mest, etc. En desgewenst zetten we ook alles voor u in de grond. Uiteraard hebben wij de tuinplanten niet in voorraad. We bestellen ze voor u. Neem contact op, want in principe kunt u alle tuinplanten kopen bij Erwin Lueks!

A bee pollinates a flower.

In de buurt

Als tuinbezitter in Bathmen, Deventer, Diepenveen, Holten, Laren of Gorssel koopt u uw tuinplanten natuurlijk bij Lueks Groen. Erwin weet precies welke omstandigheden voor welke tuinplanten het beste zijn en samen bespreken we wat uw wensen zijn qua tuinstijl en budget. Natuurlijk kijken we ook naar de ligging van uw tuin en de kwaliteit van de bodem.

Lueks Groen helpt met een beplantingsplan.

Erwin levert u alles wat u nodig heeft, tuinplanten, palen, plantaarde, mest etc. Deze zijn niet op voorraad maar worden voor u besteld.
Bel of e-mail Erwin Lueks.